Verzekering scooters en trike.

Onze E-choppers en trike zijn WA verzekert. Dit is de enige verzekering die voor verhuurobjecten op dit gebied mogelijk is.

Er is een hoog eigen risico bij een gebeurtenis (ongeval etc), daarom vragen wij € 50 - € 100 borg per object tegen schade en diefstal etc. 

Diefstal/brand etc is helaas niet te verzekeren.

Alle E-choppers zijn voorzien van zichtbare en onzichtbare track & trace systemen. Deze zullen alleen uitgelezen worden bij een calamiteit en zullen na het einde van de huurperiode direct worden verwijderd om uw privacy te waarborgen.

Onze E-choppers worden in onze eigen beveiligde stalling gestald zonder accu’s, sleutels e.d.. Deze zaken worden elders bewaard zodat het voor het dievengilde minder aantrekkelijk wordt om ze voor altijd te lenen zonder huur te betalen. 

Rekenende op uw begrip en medewerking.

Bargerveen Scooters

 

 

Bargerveen 1
Ons laatste nieuws
Verhuizing

Vanaf heden is Bargerveen scooters verhuisd naar Griendtsveenstraat 132 in Erica, tegenover het Smalspoormuseum. Dit is 500 meter vanaf de oude opstap locatie in Weiteveen. Wij verwelkomen u graag. 

> lees verder
Arragementen

We hebben nieuwe arragementen met Steakhouse Railroad te Veenoord en Theehuis D" Aole pastorie in Zwartemeer. Informeer naar de mogelijkheden!  

> lees verder
Adres
Bargerveenscooters
Griendtsveenstraat132
7887 TK Erica

Tel: 0651933296
E-mail: info@bargerveenscooters.nl
WhatsApp: 0651933296
TOP