Scooter Verhuur Bargerveen

Veelgestelde vragen

Scooter Verhuur Bargerveen - Bargerveen Scooters

Veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet tussen, of wilt u een aanvulling op 1 van bovenstaande vragen? Neem dan contact met ons op.

Ben ik verzekerd?

De scooters zijn tijdens de tocht WA-verzekerd. In geval van schade aan de scooters komen de daaruit voortvloeiende kosten voor uw eigen rekening en vallen dus onder uw eigen risico. Eventuele schade dient direct na afloop te worden vergoed en kan worden verrekend met de uitstaande borg (zie algemene voorwaarden). Grotere schades op basis van nacalculatie.

Lees meer over de verzekering.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Voor het besturen van een scooter ben u verplicht in het bezit te zijn van een geldig brommercertificaat of rijbewijs B. Daarnaast dient u minimaal 16 jaar te zijn.

Mag ik met 2 personen op 1 scooter?

Onze scooters kunnen een maximaal gewicht van 200 kg vervoeren. Vanaf de leeftijd van 12 jaar, zijn de kosten voor een 2e persoon op de scooter € 5,-.

Is er opbergruimte op de scooter?

De scooter zelf heeft standaard geen opbergruimte. Mocht u dit toch willen, dan kan er voor een kleine meerprijs een bagagekoffer op gemonteerd worden. Andere mogelijkheid is dat u een rugtas o.i.d. meeneemt om uw spullen in te bewaren.

Ben ik verplicht een helm te dragen?

Voor bestuurders van snorfietsen (waaronder ook onze scooters) geldt in Nederland geen helmplicht. Wanneer u een hele dag scooter gaat rijden en onze route door Duitsland kiest, dan dient u in Duitsland een fietshelm te dragen. Een fietshelm is bij ons te huur tegen een meerprijs van € 5,- per fietshelm. U mag natuurlijk ook uw eigen fietshelm gebruiken.

Wat is de afstand die ik kan rijden met een volle accu?

Dit hangt een beetje af van de weersomstandigheden, maar ook van het gewicht wat er mee gaat op de scooter. Al onze scooters zijn voorzien van een 2e accu, waardoor u circa 100 km kan rijden.

Kan ik een route meekrijgen?

Wij hebben meerdere prachtige routes voor u klaarliggen. Hierbij maken we gebruik van het fietsknooppunten netwerk.

Wat is de max. snelheid van de scooters?

De scooters gaan max. 25 km/h. Hierdoor valt dit voertuig onder de wet bijzondere bromfietsen en mag er dus op zowel fietspad als op de weg gereden worden. Maar waar er een fietspad is, blijft u ook op het fietspad!

Bargerveenscooters

Griendtsveenstraat 132
7887 TK Erica
Tel: 06-51933296
E-mail: info@bargerveenscooters.nl
WhatsApp: 06-51933296

Vind ons op social media