Bargerveen route

25 km

Bargerveen route

25 km

Met de Bargerveen route ontdekt u de mooiste plekjes van het prachtige natuurgebied Bargerveen. U brengt een bezoek aan het Natuur informatiecentrum in Weiteveen, u kunt hier van alles te weten komen over het laatste stukje hoogveenreservaat van Nederland. Ook voert deze route u langs de schaapskooi van Bargerveen. Deze schaapskooi is de grootste van Nederland voor natuurbegrazing. Er kunnen 1000 schapen en 110 koeien in. Geniet van een landschap met afwisselend karakter, van extreem open vlaktes tot kleine graslanden met water. Langs de route zijn voldoende mogelijkheden om een stop te maken voor een heerlijke versnapering bij een van de horecagelegenheden of boek een borrel– of picknickarrangement voor onderweg en neem plaats op een van de vele picknickbanken of lekker in het gras.

Route

U kunt van ons de Bargerveen route op papier meekrijgen. Maar u kunt ook een GPX bestand downloaden via de knop hieronder.
Voor desktop: Klik met de rechter muisknop op de knop en kies voor ‘link opslaan als’. Sla het bestand op.
Voor mobiel: Hou de knop ingedrukt totdat er een menu verschijnt en kies voor ‘link downloaden’. Sla het bestand op.

U kunt op uw telefoon de app “komoot” gratis downloaden in de Google playstore of de Appstore. In de app logt u gemakkelijk in met uw Facebook account of maak een gratis account aan. Bij profiel kunt u op de + klikken bij routes, selecteer het gpx bestand dat wij u heeft gedownload. Vervolgens kunt u klikken op “volg route”.

Bargerveen route

Andere routes

Runde route

38 km

Oliebron route

38 km

Emmerdennen route

54 km

Bargerveenscooters

Griendtsveenstraat 132
7887 TK Erica
Tel: 06-51933296
E-mail: info@bargerveenscooters.nl
WhatsApp: 06-51933296

Vind ons op social media