Emmerdennen route

54 km

Emmerdennen route

54 km

Met de Emmerdennenroute ontdekt u een gedeelte van het Bargerveen, o.a. gaat deze route langs het Natuur informatiecentrum in Weiteveen en de schaapskooi in het Bargerveen (zie info Bargerveenroute). Vervolgens rijd u een gedeelte langs het kronkelende riviertje de Runde waarna u door het Oosterbos rijd richting Emmen. Via de oude vuilnisbelt van Emmen toert u via de Emmerdennen richting het centrum van Emmen waarbij u Hunebed D45 passeert. Vervolgens toert u via het buurtschap Westenesch, Oranjekanaal, Noord-Barge richting de nieuwe Stadsboerderij ’t Nije Hoff dat zeker een bezoek waard is, zie www.hetnijehoff.nl via de Grote Rietplas vervolgen we de route weer richting de opstapplaats. De Emmerdennenroute is een route voor een hele dag.

Route

U kunt van ons de Emmerdennen route op papier meekrijgen. Maar u kunt ook een GPX bestand downloaden via de knop hieronder.
Voor desktop: Klik met de rechter muisknop op de knop en kies voor ‘link opslaan als’. Sla het bestand op.
Voor mobiel: Hou de knop ingedrukt totdat er een menu verschijnt en kies voor ‘link downloaden’. Sla het bestand op.

U kunt op uw telefoon de app “komoot” gratis downloaden in de Google playstore of de Appstore. In de app logt u gemakkelijk in met uw Facebook account of maak een gratis account aan. Bij profiel kunt u op de + klikken bij routes, selecteer het gpx bestand dat wij u heeft gedownload. Vervolgens kunt u klikken op “volg route”.

Emmerdennen route

Andere routes

Bargerveen route

25 km

Runde route

38 km

Oliebron route

38 km

Bargerveenscooters

Griendtsveenstraat 132
7887 TK Erica
Tel: 06-51933296
E-mail: info@bargerveenscooters.nl
WhatsApp: 06-51933296

Vind ons op social media