Routes

Wij hebben meerdere lange en korte routes beschikbaar die u met de E -choppers en trike kunt rijden. Uiteraard kunt u ook zelf routes uitzetten.

Bij de reservering van een E-chopper of trike kunt u in het winkelwagentje aangeven welke route u wenst te rijden. Zo kunt u snel van start omdat wij de juiste route voor u klaar hebben liggen.

We hebben o.a. routes van 25 km (avondrit), 40 km (dagdeel) en 60 km (hele dag).

Wij hebben routes door het natuurgebied Bargerveen, Emmerdennen, Oliebron route (richting Coevorden) en de Runde route (gedeelte Bargerveen, Oosterbos, Veenvaart). Op uw verzoek kunnen wij u ook per mail een korte omschrijving toesturen van de routes. Al onze routes gaan langs diverse bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters in dit gedeelte van Drenthe. 

U kunt van ons de route op papier meekrijgen maar wij kunnen u ook een GPX bestand toesturen die u zelf gemakkelijk download in een app op uw telefoon. 

U kunt op uw telefoon de app "komoot" gratis downloaden in de Google playstore of de Appstore. In de app logt u gemakkelijk in met uw Facebook account of maak een gratis account aan. Bij profiel kunt u op de + klikken bij routes, selecteer het gpx bestand dat wij u toe hebben gestuurd. Vervolgens kunt u klikken op "volg route". 

 

Wij zijn gevestigd tegenover het Smalspoormuseum dat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken:

Smalspoormuseum

https://www.smalspoorcentrum.nl/

 

Op 1 kilometer vanaf ons startpunt vind u het Griendtsveenparkje, zeker de moeite waard om met de kinderen naartoe te gaan.

http://griendtsveenpark.nl/ 

Met onze Runde route rijdt u o.a. langs het Veenpark in Bargercompascuum, ook leuk om tijdens de route (hele dag) een bezoek aan te brengen.

Veenpark Bargercompascuum(<15 km)

http://www.veenpark.nl/

Met onze Oliebron route rijdt u o.a. langs het van Gogh Huis in Nieuw Amsterdam, zeker de moeite waard voor een bezoekje.

Het Van Gogh Huis te Nieuw Amsterdam(<15 km)

https://www.vangogh-drenthe.nl/het-van-gogh-huis/

 

 

Ons laatste nieuws
Verhuizing

Vanaf heden is Bargerveen scooters verhuisd naar Griendtsveenstraat 132 in Erica, tegenover het Smalspoormuseum. Dit is 500 meter vanaf de oude opstap locatie in Weiteveen. Wij verwelkomen u graag. 

> lees verder
Arragementen

We hebben nieuwe arragementen met Steakhouse Railroad te Veenoord en Theehuis D" Aole pastorie in Zwartemeer. Informeer naar de mogelijkheden!  

> lees verder
Adres
Bargerveenscooters
Griendtsveenstraat132
7887 TK Erica

Tel: 0651933296
E-mail: info@bargerveenscooters.nl
WhatsApp: 0651933296
TOP